Despre noi

71 / 100

NEPTUN - Litoralul românesc - Prezentare complex BÂLEA

Hotelul BÂLEA îl găsiți în stațiunea Neptun, lângă gara CFR și hotelul Doina, la o distanță de 400 m de plajă și centrul stațiunii.

În incinta hotelului găsiți o parcare acoperită pe care o puteți folosi fără costuri suplimentare și restaurantul propriu deschis de dimineață până seara târziu și în care se pot servi toate mesele.

Hotelul BÂLEA are 320 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu și dus, iar cele de la etaj au balcon. În camere se poate monta un pat pentru copil de 1,2 m lungime. 220 camere sunt modernizate, au aer condiționat și televizor LED. Toate camerele sunt dotate cu frigider minibar și acces la internet cu conexiune WI-FI. Hotelul este dotat cu 2 lifturi perfect funcționale. La recepția hotelului găsiți un bar de zi cu o mică terasă unde puteți servi cafeaua sau diferite băuturi.

La restaurantul hotelului se pot servi mesele cu meniu continental atât în sistem a la carte, cât și meniul cu grafic săptămânal. Restaurantul are o terasă generoasă, umbrită înspre strada principală a stațiunii în care se organizează diferite seri cu divertisment: muzică, stand-up.

Seif pentru păstrarea obiectelor de valoare

Restaurant și terasă

Opțiuni de plată securizate

Parcare privată gratuită

Aer condiționat

Trezirea la ora solicitată

Cameră de bagaje

Televizor LED

Conexiune Wi-Fi

Informații turistice, păstrarea obiectelor de valoare, trezirea turiștilor la cerere, primirea și transmiterea de mesaje și a corespondenței pentru turiști, informații privind orarul mijloacelor de transport.

Acceptăm plata cu cardul, acceptăm cardurile de vacanță

Conturi Hotel Bâlea:
CEC: RO45CECEC001946007600031

BANCA TRANSILVANIA: RO73BTRLRONCRT0243857701

ING: RO63INGB0000999910602265