Împrejurimi

27 / 100

Atracții în zonă

Neptun are o plaja amenajată cu atenție, fiind des comparată cu plajele din Mamaia. Plaja “La Steaguri” are o lățime medie (30-100 m), un nisip fin, apă curată și multiple variante de divertisment. Plaja dispune de umbrele fixe, iar turiștii pot închiria sezlonguri, umbrele și alte accesorii de plajă. Aici se pot practica variate sporturi nautice pe mare sau pe lacul Neptun sau se pot organiza croaziere scurte, cu yole și yachturi.

Pentru cei mici, la 500m de hotel este parcul de distractii ParadisLand.

Turiștii se pot distra la discoteca din apropiere (250 m), iar pentru momente de răsfăț, aceștia pot explora serviciile stațiunii balneoclimaterice Neptun, care se află la 6 km nord de Mangalia.

Poți beneficia de tratamente de electroterapie si kinezoterapie, inhalații cu aerosoli, precum si de recunoscutele tratamente geriatrice create de Dr. Ana Aslan. În clinica balneară din Neptun se pot face cure reumatice și terapii asiatice de regenerare.

Neptun este o stațiune estivală înconjurată de padure în trei părți, presărată cu hoteluri cochete. Natura, confortul și calitatea serivciilor fac din Neptun un loc favorit de petrecere a concediului și vacanțelor pentru tineri, dar și pentru familii cu copii.

Stațiunea mai dispune de un Teatru de Vară și de un parc de distracții, unde cei mici pot încerca neobosiți diverse carusele, mașinuțe colorate sau trenulețe.

O altă zonă atrăgătoare din Neptun este Rezervația Botanică Stejarii de la Comorova, dar și lacul artificial Neptun.

Amplasat într-o zonă cu o vegetație deasă, stațiunea Neptun-Olimp dispune de plaje înguste și intime, cu nisip fin. Plajele sunt recuperate din mare prin realizarea de golfuri artificiale. Turiștii au ca loc de promenadă preferat zona din fața hotelului Amfiteatru, unde plaja este mai lată. Terasele și sezlongurile cu umbrele îi atrag pe ei care se plimbă pentru câteva momente de relaxare.

La centrul comercial situat la doar 150 m de hotel poți face cumpărături rapide, la sala de cinema, amplasată la 500 m, poți viziona filmele favorite, sau poți descoperi pasiunea pentru sporturi de vară pe terenurile de tenis și minigolf la 250 m de unitatea de cazare.

Căi de acces în stațiune:

Calea ferată – situata pe linia Constanța – Mangalia, Neptun și Olimp au gară comună: halta Neptun. Gara este situată între cele două stațiuni, iar accesul este facil în ambele direcții. Distanța pe calea ferată până la Mangalia este de 7 km, iar până la Constanța de 36 km.

Rutier – Pe DN39 (E 87), în apropiere de Mangalia se face la stânga pe drumul de acces care duce direct către stațiune.